Elles 2 eBook

Noticiastoday.es Elles 2 Image

Descubre el libro de Elles 2 con noticiastoday.es. Lea el PDF de Elles 2 en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Elles 2 y otros libros de Katherine Pancol.

AUTOR(A) Katherine Pancol
FECHA 2015
NOMBRE DEL ARCHIVO Elles 2.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,84 MB
ISBN 9788416334605
#SlowStartup - Ellas Al Cuadrado

Site de la revista de moda y belleza más vendida del mundo. Encuentra las últimas noticias sobre tendencias en moda, belleza y estilo de vida

Endinsa't en el món d'Elles, amb Katherine Pancol.Elles són valentes i no demanen res als altres. S'ho maneguen elles soles. Amaguen les seves pors darrere d'un somriure. Aquest és el millor mitjà per avançar, seguir avançant, i inventar-se i reinventar-se, si cal. En aquest volum hi trobarem secrets, misteris i traïcions. Obstacles que caldrà superar, i paraules d'amor llançades a l'aire. Seguirem les passes de la Joséphine i el Phillippe. Viatjarem a Nova York, amb l'Hortense i el Gary, que passen un moment complicat... I retrobarem alguns dels personatges del seu entorn que ja havíem conegut en el primer volum, la Shirley, l'Elena, la Calypso...Però, per conèixer el final d'aquesta apassionant trilogia en què les dones són les protagonistes i mouen tots els fils, haurem d'esperar el tercer volum, en el qual retrobarem la Léonie i l'Stella, i es tancarà el cercle d'aquesta història, amarga i dolça com la vida.
elle | Definición | Diccionario de la lengua española ...

'Muévete en casa' es el espacio con el que La 2 animará a todos los ciudadanos a cuidar su forma física desde sus domicilios durante el tiempo de aislamiento por el coronavirus.

LIBROS RELACIONADOS