Història De Jacob Xalabin eBook

Noticiastoday.es Història De Jacob Xalabin Image

Descubre el libro de Història De Jacob Xalabin con noticiastoday.es. Lea el PDF de Història De Jacob Xalabin en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Història De Jacob Xalabin y otros libros de Julia Badia.

AUTOR(A) Julia Badia
FECHA 1996
NOMBRE DEL ARCHIVO Història De Jacob Xalabin.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,22 MB
ISBN 9788429740813
HISTÒRIA DE JACOB XALABÍN | ANÒNIM | Comprar libro ...

Información confiable de Jacob Xalabín; Jordi Vinyes - Encuentra aquí ensayos resúmenes y herramientas para aprender historia libros biografías y más temas ¡Clic aquí!

El text d'aquesta edició ha estat modernitzat lleugerament per fer-lo més entenedor.Es tracta d’una novel·la breu escrita molt probablement els primers anys del segle XV i ambientada a Turquia. L’autor és desconegut, i no se sap quan ni on va ser escrita aquesta obra, que sembla l’adaptació feta per un català d’un relat grec o romanès, que no ha estat identificat. La seva temàtica és fonamentalment amorosa, però al mateix temps és realista quant a l’ambientació geogràfica i històrica.Jacob Xalabín narra les aventures del príncep Jacob, fill del sultà turc Murat I. A causa dels amors il·lícits de la seva madrastra, Jacob abandona la seva terra acompanyat pel fidel amic Alí Paixà i, gràcies al valor que mostra amb les armes i a la seva bellesa, conquereix l'amor de la princesa Nerguis, amb la qual es casa. 
Història de Jacob Xalabín - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La història finalitza amb una gran guerra entre moros i cristians. A pesar de la retirada dels cristians, el sultà mor, i Jacob Xalabín cau assassinat pel seu germà bastard Beseit Bei, ja que aquest vol governar Turquia.

LIBROS RELACIONADOS