Faules D Isop eBook

Noticiastoday.es Faules D Isop Image

El libro Faules D Isop en formato PDF. El libro Faules D Isop en formato MOBI. El libro Faules D Isop en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Isop. Disfruta leyendo con el sitio web noticiastoday.es.

AUTOR(A) Isop
FECHA 2020
NOMBRE DEL ARCHIVO Faules D Isop.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,11 MB
ISBN 9788417552695
FAULES D ISOP | ISOP | Comprar libro 9788417552695

Francesc Gisbert (Alcoi, 1976) és un reconegut autor de narrativa infantil i juvenil, amb més de 50 llibres publicats de tots els gèneres. La seua obra ha rebut distincions com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, el Premi Barcanova, el Premi Josep M. Folch i Torres o el Premi de Literatura Infantil Carmesina de la Safor, entre altres.

Veniu i llegiu! Llegiu i veniu!En aquest llibre hi ha un os amistós,una tortuga que corre un niu,un babuí molt graciósi una guineu amb molta vista.També un pastoret bromista,un braó molt abrandat,una burra massa estufadai una rateta de ciutat.Acosteu-vos! Vinga! Ara!Si us emporteu les Faules d’Isoptornareu a les vostres casesamb els millors contes del món.Meravellosament repensades per Elli Woollard, brillantment traduïdes per Jaume C. Pons Alorda i bellíssimament il·lustrades per Marta Altés. Un clàssic per tota la vida.
5. Faules d'Isop - 9788431688479 - shop.vicensvives.com

Dins de les faules d'Isop s'inclouen aquelles a ell atribuïdes i un grup d'històries que circulaven abans d'ell de manera oral i amb les mateixes característiques. El primer recull de faules de Ésope històricament testificat va ser fet per Démétrios de Phalère al segle IV aC., més de dos-cents anys després de la mort d'Isop.Aquest recull es va perdre, però ha donat naixement a ...

LIBROS RELACIONADOS