Paraules Per Escriure (5 Anys) eBook

Noticiastoday.es Paraules Per Escriure (5 Anys) Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Paraules Per Escriure (5 Anys) en formato electrónico. En noticiastoday.es encontrará el libro de Paraules Per Escriure (5 Anys) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Paraules Per Escriure (5 Anys) en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Paraules Per Escriure (5 Anys).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,66 MB
ISBN 9788466118644
El Raconet D'Infantil: 250 Fitxes De Lectoescriptura

Per a treballar la lectoescriptura amb xiquets i xiquetes de 3 a 4 anys haurem de tenir en compte les capacitats que hauran de adquirir, com són: El xiquet tindrà una forta preferència per una mà dominant, però encara canvia de mà durant les diferents activitats.

Paraules per escriure és un quadern per treballar lescriptura de les lletres i assegurar el traç de la lletra lligada.Juntament amb Paraules per llegir, pertany a la col*lecció QUADERNS PONT, pensada per treballar o bé a final de lEducació Infantil o bé a principi de Primària, amb la finalitat de consolidar les bases per a posteriors aprenentatges.
llengua de gat: Com escriure un poema de qualitat en 5 pa

- per cada síl·laba escriu una lletra, - escriu paraules amb significat, deixant-se lletres, - escriu paraules correctament utilitzant una ortografia natural, - llegeix paraules de manera comprensiva, - és capaç d'escriure una frase curta amb significat, - és capaç de llegir una frase curta i entendre el seu significat,

LIBROS RELACIONADOS