Tracem 4 Anys eBook

Noticiastoday.es Tracem 4 Anys Image

Descubre el libro de Tracem 4 Anys con noticiastoday.es. Lea el PDF de Tracem 4 Anys en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tracem 4 Anys y otros libros de Vv.aa..

AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Tracem 4 Anys.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,53 MB
ISBN 9788421822340
Joguines i accessoris per a nens i nenes de 3 a 4 anys ...

Fomenta les habilitats que intervenen en la coordinació entre la vista i el moviment de la mà, fet imprescindible per a l''aprenentatge correcte de l''escriptura. L''objetiu d''aquests quaderns és potenciar l''observació de l''activitat gràfica per tal que aquesta esdesvingui perceptiva i no tan sols motriu.

Fomenta les habilitats que intervenen en la coordinació entre la vista i el moviment de la mà, fet imprescindible per a laprenentatge correcte de lescriptura. Lobjetiu daquests quaderns és potenciar lobservació de lactivitat gràfica per tal que aquesta esdesvingui perceptiva i no tan sols motriu.
Estic De Vacances! 4 Anys de 978-84-218-4275-1

Quadern d'activitats per a 4 anys, per repassar de manera lúdica i divertida els continguts apresos durant el curs. Inclou un full d'adhesius i una sèrie de propostes per gaudir de l'entorn durant les vacances. Más sobre. Información sobre el autor no disponible.

LIBROS RELACIONADOS