Mitologia Catalana eBook

Noticiastoday.es Mitologia Catalana Image

El libro Mitologia Catalana en formato PDF. El libro Mitologia Catalana en formato MOBI. El libro Mitologia Catalana en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Soler I Amigo. Disfruta leyendo con el sitio web noticiastoday.es.

AUTOR(A) Joan Soler I Amigo
FECHA 2001
NOMBRE DEL ARCHIVO Mitologia Catalana.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,26 MB
ISBN 9788475335278
Mitologia catalana (Tapa dura) · Libros · El Corte Inglés

Una versión catalana que se acerca mucho a la figura de las ninfas. Viven cerca de aguas frías y azules y se mueven sobre todo por las noches, especialmente las de Luna Llena. Son un símbolo de la fertilidad y se cuenta que pueden enamorarse de los humanos hasta el punto de convertirlos involuntariamente en sus esclavos.

Les narracions d'aquest llibre tenen per font la cultura popular tradicional catalana, recollida, en gran part, directament pels folkloristes i etnòlegs de la Renaixença, o viva encara en l'actualitat. O bé transmesa per escriptors i poetes que es van inspirar en aquest ric patrimoni cultural i van saber-lo entendre i expressar genuïnament.
Mitologia catalana - Inicio | Facebook

En la cultura popular catalana, hi ha un gran nombre de llegendes sobre el personatge de la bruixa, moltes d'elles comunes amb altres pobles d'Europa.En l'imaginari popular, la bruixa és una dona que, per mitjà d'un pacte amb el dimoni, ha aconseguit poders sobrenaturals, que utilitza en benefici propi o amb finalitats malèfiques.Durant l'edat mitjana, el poder eclesiàstic va alimentar ...

LIBROS RELACIONADOS