El Detectiu eBook

Noticiastoday.es El Detectiu Image

El libro El Detectiu en formato PDF. El libro El Detectiu en formato MOBI. El libro El Detectiu en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Sierra I Fabra. Disfruta leyendo con el sitio web noticiastoday.es.

AUTOR(A) Jordi Sierra I Fabra
FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO El Detectiu.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,89 MB
ISBN 9788466142281
El Detectiu Conan en Català

Detectiu Conan (名探偵コナン Meitantei Conan en japonès) és una sèrie detectivesca japonesa creada i dibuixada per Gosho Aoyama. Es publica com a còmic manga a la revista Weekly Shōnen Sunday des del 1994, i ja se n'han editat més de 90 volums tankōbon.

A en Climent li han desaparegut les postres que tenia al plat i decideix investigar qui les hi ha pres.A en Climent li ha desaparegut el gelat de xocolata que tenia al plat. Per això agafa la lupa de l'avi i decideix fer de detectiu per descobrir qui l'hi ha pres. La casa està plena de sospitosos però, per més que busca, no troba el lladre. Sort que la mare li dona una bona pista!A en Climent li ha desaparegut el gelat que tenia al plat. Per això decideix obrir una investigació sobre aquest tema i interroga tots els sospitosos que hi ha a casa: el pare, els germans, els avis, el gat... Però ningú no li sap explicar on ha anat a parar el gelat. Finalment, la mare li explicarà què ha passat: en realitat, com que en Climent ha badat, el gelat s'ha desfet per culpa de la calor que fa.
Críticas de El detective (1968) - FilmAffinity

Per tant, això és només un blog on recopilo tot el material d'El Detectiu Conan i a on també posaré novetats que vagin sortint. Important! A partir d'ara el que faré serà pujar els capítols nous un cop la web del Super3 tingui caducats els capítols, un cop s'hagin caducat jo els penjaré al blog.

LIBROS RELACIONADOS