Temari Oposicions Vol. Ii: Cos De Professors D Ensenyament Secund Ari: Psicologia I Pedagogia eBook

Noticiastoday.es Temari Oposicions Vol. Ii: Cos De Professors D Ensenyament Secund Ari: Psicologia I Pedagogia Image

Descubre el libro de Temari Oposicions Vol. Ii: Cos De Professors D Ensenyament Secund Ari: Psicologia I Pedagogia con noticiastoday.es. Lea el PDF de Temari Oposicions Vol. Ii: Cos De Professors D Ensenyament Secund Ari: Psicologia I Pedagogia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Temari Oposicions Vol. Ii: Cos De Professors D Ensenyament Secund Ari: Psicologia I Pedagogia y otros libros de Fermamdp Fernandez, Arturo Morales, Jesus Torres.

AUTOR(A) Fermamdp Fernandez, Arturo Morales, Jesus Torres
FECHA 2005
NOMBRE DEL ARCHIVO Temari Oposicions Vol. Ii: Cos De Professors D Ensenyament Secund Ari: Psicologia I Pedagogia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,42 MB
ISBN 9788498086669
Cos De Professors D'Ensenyament Secundari. Orientacio ...

El cos docent de Catalunya és d'àmbit estatal i això vol dir que el temari de les oposicions (el de la part teòrica) el fixa el ministeri d'Educació, Cultura i Esports. El temari procedeix de la reforma educativa que va suposar la LOGSE (1990) i és d'obligat compliment a totes les comunitats autònomes.

Cos de Professors d'Ensenyament Secundari. Intervenció ...

COS DE PROFESSORS D ENSENYAMENT SECUNDARI: ... TEMARI: VOLUMEN II de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. ... per la qual cosa han assumit de bon grat el repte d'enllestir el temari d'oposicions que quan estudiaven els hagués agradat tenir entre les mans.

LIBROS RELACIONADOS