Cares Divertides Dels Contes eBook

Noticiastoday.es Cares Divertides Dels Contes Image

El libro Cares Divertides Dels Contes en formato PDF. El libro Cares Divertides Dels Contes en formato MOBI. El libro Cares Divertides Dels Contes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web noticiastoday.es.

AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2012
NOMBRE DEL ARCHIVO Cares Divertides Dels Contes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,23 MB
ISBN 9788499328386
Versións divertides i esbojarrades dels contes clàssics de ...

Després del gran èxit de Les divertides aventures de les lletres arriben Més divertides aventures de les lletres, 26 contes Nous de l' A a la Z. Cada lletra, personalitzat en un simpàtic dibuix, és protagonista de la seva pròpia història.Textos en lletra manuscrita i amb la lletra protagonista de cada conte destacada en color.

Barreja i combina les peces de feltre per crear cares esbojarrades i divertides dels personatges dels teus contes favorits! Posa-li ulleres al drac o mira com li queden al gegant uns llavis ben vermells. Podràs fer un munt de combinacions diferents!
Més divertides aventures de les lletres. Contes de la A a ...

Les divertides aventures de les lletres, de la A a la Z, queden recollides en aquests 26 contes, un per cada lletra de l'abecedari. Cada lletra, personalitzat en un simpàtic dibuix, és protagonista de la seva pròpia història, i així, l'A és una aventurera que passeja per la selva africana, la D és dentista..., i així fins a la Z, que és trapezista.

LIBROS RELACIONADOS