Aquesta ÉS La Meva Carta Al Món eBook

Noticiastoday.es Aquesta ÉS La Meva Carta Al Món Image

Cuida los árboles y descarga el libro de Aquesta ÉS La Meva Carta Al Món en formato electrónico. En noticiastoday.es encontrará el libro de Aquesta ÉS La Meva Carta Al Món en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Aquesta ÉS La Meva Carta Al Món en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Emily Dickinson
FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO Aquesta ÉS La Meva Carta Al Món.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,92 MB
ISBN 9788475886800
La carta més bonica del món escrita per una mare a la seva ...

Aquesta perciosa carta es va publicar a Adolescents.cat fa gairebé dos anys, però hem decidit recuperar-la perquè ens encanta:Filla, ... La carta més bonica del món escrita per una mare a la seva filla adolescent.

Antologia exhaustiva d’Emily Dickinson a càrrec del poeta Marcel Riera, en una edició bilingüe prologada pel traductor.Segons el professor Harold Bloom, autor del Cànon Occidental, Emily Dickinson manifestava més originalitat que cap altre poeta des del Dant, llevat de Shakespeare. Però el lector català, fins ara, no disposava de cap traducció àmplia de la seva obra. Marcel Riera, poeta i traductor, ha fet una tria de més de 200 poemes representatius d’aquesta escriptora única i enigmàtica, la més poderosa de la poesia nord-americana i una de les més influents de tots els temps.
Aquesta És la Meva Carta Al Món | Librería Online TROA ...

Descargar Aquesta és la meva carta al món . Poemes escollits. A cura de Marcel Riera.PDF Título del ebook: Aquesta és la meva carta al món . Poemes escollits. A cura de Marcel Riera Autor: Dickinson, Emily Editorial: Proa Categoría: Catalán Fecha de publicación: 11/8/2017 Número de páginas: 496 ISBN: 9788475886800 Idioma: Español Más información del libro: Catalán | Poesía de ...

LIBROS RELACIONADOS