Josep Colomer I Costa, Vigata Pioner De L Automobilisme A Catalunya eBook

Noticiastoday.es Josep Colomer I Costa, Vigata Pioner De L Automobilisme A Catalunya Image

El libro Josep Colomer I Costa, Vigata Pioner De L Automobilisme A Catalunya en formato PDF. El libro Josep Colomer I Costa, Vigata Pioner De L Automobilisme A Catalunya en formato MOBI. El libro Josep Colomer I Costa, Vigata Pioner De L Automobilisme A Catalunya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Oriol Casellas. Disfruta leyendo con el sitio web noticiastoday.es.

AUTOR(A) Oriol Casellas
FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO Josep Colomer I Costa, Vigata Pioner De L Automobilisme A Catalunya.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,27 MB
ISBN 9788497665834
Descargar PDF ?A que viniste?

Encuentra I Fone en Bogotá D.C. en Mercado Libre Colombia. Descubre la mejor forma de comprar online.

Poca gent sap que Josep Colomer i Costa, fundador de la companyia pelletera Colomer Munmany, va ser un dels pioners de l'automobilisme al nostre país. Entre els anys 1898, quan només tenia catorze anys, i 1906, Colomer va treballar com a xofer per a dues persones riques i influents de la societat osonenca: el banquer Miquel Ricart i l'hisendat Ildefons de Casanova. Ricart el va introduir a la indústria de l'automòbil, mentre que gràcies a Casanova va conèixer la seva futura esposa, Carme Munmany, fet decisiu en la trajectòria personal i professional del jove xofer.Aquest llibre recull les memòries d'aquesta etapa, redactades durant els anys 50 i inèdites fins ara. Colomer retrata com vivien la burgesia i l'aristocràcia de la Plana de Vic i la seva aposta decidida per les noves tecnologies de finals del segle XIX: l'automòbil, l'electricitat, el telèfon, etc. I revela, també, l'esperit d'un home emprenedor que va saber aprofitar les oportunitats del moment.
ℹ️ Josep colomer i costa, vigatà pioner del'automobi (Tapa ...

10 ene. 2017 - Explora el tablero de bibliotecauvic "Novetats Desembre 2016" en Pinterest. Ver más ideas sobre Libros de economía, Formato apa y Citas bibliográficas.

LIBROS RELACIONADOS