L Hort Magic De La Marta (Llegir Es Viure) eBook

Noticiastoday.es L Hort Magic De La Marta (Llegir Es Viure) Image

Descubre el libro de L Hort Magic De La Marta (Llegir Es Viure) con noticiastoday.es. Lea el PDF de L Hort Magic De La Marta (Llegir Es Viure) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Hort Magic De La Marta (Llegir Es Viure) y otros libros de Anna Obiols.

AUTOR(A) Anna Obiols
FECHA 2009
NOMBRE DEL ARCHIVO L Hort Magic De La Marta (Llegir Es Viure).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,51 MB
ISBN 9788447440351
Llegir per viure - +1

Petits pagesos : les fruites i hortalisses de l'hort a la cuina Guia creada per: Grup de Treball Gènius i Grup de Treball de Recomanacions Gènius Les fruites i hortalisses són una part molt important de l'alimentació. Pots anar a les botigues a comprar-les o pots obtenir els productes del teu propi hort.

La Marta té un hort a la vora de casa seva, una masia al mig del camp. El seu, però, no és com el de l’avi Tomàs, on creixen tota mena dhortalisses: tomàquets, enciams, pastanagues, cols, carbasses i albergínies... El seu és ben diferent. És un hort màgic.
anna obiols | CLUB DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL

Fa uns dies la Marta ens recomanava un article molt interessant d'Adam Beck, pare de dos nens bilingües anglès-japonès, bloguista de Bilingual Monkeys i antic mestre d'una escola internacional d'Hiroshima.. En l'article Beck afirma que la lectura és allò que té un impacte més gran en el desenvolupament de la llengua minoritària i recomana la pràctica de llegir en veu alta als ...

LIBROS RELACIONADOS