En Un Grapat De Lluna eBook

Noticiastoday.es En Un Grapat De Lluna Image

Cuida los árboles y descarga el libro de En Un Grapat De Lluna en formato electrónico. En noticiastoday.es encontrará el libro de En Un Grapat De Lluna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee En Un Grapat De Lluna en tu teléfono, tableta o navegador!

AUTOR(A) Robert Fabregas I Ripoll
FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO En Un Grapat De Lluna.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,36 MB
ISBN 9788417000196
Robert Fabregas | 2017 setembre

Contes i narracions de Robert Fàbregas. Hi intervindran Pere Parramon, Francesc Mestres, editor i el mateix autor.

L’estil narratiu que Robert Fàbregas ha conreat a les seves novel·les arriba ara en forma de dotze contes i narracions curtes. Amb “En un grapat de Lluna” ens proposa un viatge a la mitologia de cultures llunyanes, grata en rondalles antigues, inventa noves històries i ens convida a fer volar la nostra imaginació. La Lluna ha tingut des de temps remots una gran influència a les nostres vides: ens enamorem als seus peus, ens afligim amb la llum que desprèn, exerceix de testimoni de les nostres promeses i ens fita en moments de tristesa i melangia. Aquest és un recull aparentment senzill, però no us enganyeu. Prepareu-vos a tocar amb la polpa dels dits les grans qüestions de l’existència humana. En el llibre hi van dotze pintures originals de la reconeguda artista Pi Piquer que aporten un intens halo a les llunes evocades en els textos.
2001 - Un grapat de cançons per si mai et fan falta ...

L'estil narratiu que Robert Fàbregas ha conreat a les seves novel·les arriba ara en forma de dotze contes i narracions curtes. Amb "En un grapat de Lluna" ens proposa un viatge a la mitologia de cultures llunyanes, grata en rondalles antigues, inventa noves històries i ens convida a fer volar la nostra imaginació. La Lluna ha tingut des de temps remots una gran influència a les nostres ...

LIBROS RELACIONADOS